Bohagsflytt

Få offert inom 24 timmar!

text

Vi utför alla former av bohagsflytt

Välkommen till Nacka flytt och transport AB – din flyttfirma. Vi har mångfaldig erfarenhet i flyttbranschen och erbjuder allt inom flytt, transport och flyttstädning. Om du behöver flytta kan du lämna över hela arbetet till oss medan du lutar dig tillbaka och kan istället fokusera på att flytta till din nya bostad. Vi arbetar med allt från mindre till större projekt som lägenheter och stora hus. Oavsett storlek på flytten hjälper vi er gärna med er framtida bohagsflytt! Kontakta oss idag för en offert.

text

Professionell bohagsflytt

Nacka Flytt och Transport AB hanterar alltid din egendom med högsta omsorg och uppmärksamhet. Från de mest känsliga porsliner till de största möblerna – våra kunder kan vara säkra på att allt kommer att packas, skyddas och flyttas säkert och i tid. Vår 14 års erfarenhet visas i vår packningsteknik, lastningsteknik och inredningsteknik. När du anlitar oss erbjuder vi alltid kostnadsfritt besiktningsmöte, gratis offert och alla nödvändiga förpackningsmaterial kan lånas av oss om det behövs.

text

Inga problem med bohagsflytt

Har ni särskilda möbler eller material som behöver flyttas och hanteras? En piano kanske? Då är vi det rätta företaget för dig. Känsligt material kan vara bökigt att flytta själv. Våra medarbetare har kunskap, erfarenhet och utrustningen för att hantera bohagsflytt. Vårt flyttföretag anpassar efter de krav som ställs vid den specifika flytten.

text

Våra medarbetare hjälper till med bohagsflytt varje dag. Hur ofta flyttar du?

Vi på Nacka flytt och transport AB finns till hands för att ditt nästa steg i livet ska bli ett fint minne som möjligt. En flytt kan ses som ett projekt som kräver en del flyttkartonger, flytthjälp, kanske pianoflytt, kontorsflytt och det kan leda till onödig stress och extra arbete om det inte utförs på korrekt sätt. Vår flyttföretag ser till att du känner glädje under flytten medan vi sköter din flytthjälp. Oavsett vad du har för behov finns vi redo för dina önskemål.

Välkomna att kontakta oss för en offert!

Boka städ eller flytt!